viernes, 19 de octubre de 2012

| PW | Pac 1 - Madel Ortiz

Programació Web 


 Enunciat Pac 1



Crear una pàgina html buida i incrustar tot l'exercici en aquesta pàgina.

1.- Afegir-hi un botó que llenci un bucle per llegir des del teclat la llista de la compra producte, marca i unitats (format: producte, marca, unitats) i desar-los en un array ( array unidimensional que contingui la concatenació de producte, marca, unitats). Finalitzar quan hi hagi una entrada en en qualsevol dels camps que sigui FI.


2.- Afegir a l'apartat anterior una funció de validació de la informació introduïda: que no s’acceptin productes i marques que continguin caràcters especials (&%$?¿!¡¨ _) i assegurar-se de que les unitats continguin un valor numèric enter.


3.- A la pàgina anterior inserir un botó “mostrar” que permeti fer un llistat de les dades en format taula en una nova pàgina (el codi que obri la nova pàgina s’explicarà al fòrum).


4.- A la pàgina anterior afegir un botó que permeti cercar una marca de la llista i mostri tots els registres que compleixen la condició. Per visualitzar el resultat utilitzeu un alert.


5.- Afegir un nou botó que ordeni la llista de productes i els mostri, en format taula ordenada, en una pàgina nova.


6.- Com que l'opció 5 ens desordena l'estat inicial de la llista, afegir un botó que permeti recuperar-lo. Quines opcions s'us plantegen i quina seria més optima?


7.- Exportar el codi javascript de la pàgina a un arxiu .js extern i vincular-lo a la pàgina web.


8.- Documentar el codi segons la solució proposada als temes de debat.


[Qualificació: A] 

 Pac 1 Resolta [MdL]
by-nc-nd Enllaç al meu exercici: Pac 1
Memòria de la Pac 1 (Nota: la portada i alguns tipus de lletra presenta modificacions respecte al treball original) | PW | PAC1 - Madel Ortiz

1 comentario: