viernes, 19 de octubre de 2012

| PW | Pac 2 - Madel Ortiz

Programació Web 



 Enunciat Pac 2


Teòrica

1.- Explica en quins casos creus que és millor incloure el codi javascript a la mateixa pàgina html i en quins casos és millor utilitzar un fitxer .js extern.

2.- El nostre consultor ha desenvolupat un senzill codi per reflectir les incidències d'un partit de futbol d'aficionats del seu poble. Sembla que l'emoció del partit ha provocat que el codi “grinyoli” una mica. Detecta, explica, i soluciona els errors que hi ha en aquest pedaç.

3.-Explica amb exemples quan i com utilitzaries les utilitzaries les estructures try / catch

Pràctica

1.- Programar una funció per donar format a una data obtinguda a partir del constructor Date() de l'objecte Date que permeti visualitzar la data final en el nostre format habitual: dia-mes-any (2 caràcters - 2 caràcters – 4 caràcters). Crear una pàgina web amb un botó que permeti validar-ho (el resultat final es pot mostrar utilitzant un alert).

2- Escriu un script que demani el nombre de paràmetres d'una funció, desprès demani un valor numèric per cada paràmetre, cridi la funció, i mostri la seva concatenació. Nota: La dificultat de l'exercici està en passar a una funció un nombre no constant de paràmetres.

3- Programar una funció que rebi 2 paràmetres de diferent tipus i actuï en funció del tipus d'aquests paràmetres. La taula inferior ens indica quina funció hem de realitzar.

  • Cadenes de text: encadenar els paràmetres
  • Enters: sumar els paràmetres
  • Decimals: sumar retornant el valor arrodonit
  • Data: retornar la diferència de data en milisegons

[Qualificació: B]


 Pac 1 Resolta [MdL]
by-nc-nd Enllaç al meu exercici: Pac 2

No hay comentarios:

Publicar un comentario