domingo, 11 de noviembre de 2012

| ILV | Pac 2 - Madel Ortiz

Imatge i llenguatge visual





Activitat A2 - Manual d'identitat gràfica de llargmetratge



Descripció de l’Activitat
 
Aquesta activitat combina els coneixements adquirits sobre comunicació visual i identitat gràfica així com els fonaments de disseny gràfic. Has d'escollir una pel·lícula guardonada en qualsevol de les edicions dels Oscars i analitzar el seu programa d'identitat gràfica i, a partir d'aquesta anàlisi, reconstruir el seu Manual d'identitat.


Esquema de treball:

  • Fes una investigació del material disponible a Internet, biblioteques i hemeroteques per poder treballar a fons l'anàlisi i posterior creació del Manual d'identitat gràfica. (Serà important l'elecció de la pel·lícula, ja que l'alumne haurà de valorar si es disposa de suficient material gràfic per al seu correcte anàlisi)
  •  Escollir una pel·lícula premiada en qualsevol de les edicions dels Oscars, i sobre la base de l'elecció, començar a recopilar informació pel que fa a la seva presència gràfica en els mitjans: logos, marques, símbols, webs i blocs, diferents aplicacions: caràtula i crèdits de la mateixa pel·lícula, portada i serigrafia del DVD, pòsters, cartells, tràiler, anuncis d'actes, aparicions en mitjans de comunicació, retalls de premsa, jocs, joguines, samarretes i altres formes de marxandatge, etc.
  •  Estudiar i analitzar els punts clau del programa visual.
  •  De l'anàlisi i els coneixements adquirits sobre llenguatge visual i també del material del "mòdul 5: identitat gràfica", explorar les possibilitats per decidir com realitzar el manual d'identitat gràfica, tant en l'elecció dels seus apartats com en la mostra de les diferents aplicacions.
  •  Resoldre gràficament el Manual d'identitat gràfica, de manera que es mostri domini, qualitat i coherència formal en l'edició-format del Manual.
  •  Lliurar la versió definitiva del Manual d'identitat en PDF
[Qualificació: A]
OrtizValor_Madel_Manual Identitat Grafica: The Incredibles


No hay comentarios:

Publicar un comentario